Sani Resort, Халкидики - гръцкият оазис с традиции и защо се завръщаме там всяка година?

Sani Resort 21 апр 2021

Малко места са като Сани - наричаме го така, защото за толкова много българи ( и не само! ), комплексът се е превърнал в морския дом, който посещават всяка година. И следва да разкажем защо....

Комплексът наистина е много популярен не само по нашите географски  ширини, но и из целия свят. И явно има защо това да е така в продължение на десетилетия, стартирайки проекта Sani още през 60-те години на 20-ти век. Става въпрос за ясна еко концепция, която е започнала още тогава и се развива изключително успешно и до ден днешен, разширявайки и обогатявайки се постоянно и ежегодно. Още първоначалната идея при създаването на Sani Resort е да бъде изграден луксозен и екологичен комплекс, съчетаващ в себе си всичко необходимо за една спокойна семейна почивка.

Комплексът е специално място, където човекът и природата живеят в хармония.  

Част от Sani Resort от птичи поглед

Sani Resort е разположен на над 10 000 хектара и се състои от 5 хотела - Sani Beach, Porto Sani, Sani Asterias, Sani Club и най-новото попълнение - Sani Dunes. Всички те са разположени на пешеходно разстояние един от друг, но достатъчно, за да запазят самостоятелността и уединението си. Всички хотели в комплекса са 5-звездна категория.

Sani Beach Hotel е единственото място за настаняване в комплекса, което представлява голяма хотелска сграда, съчетаваща в себе си всичко необходимо за перфектната семейна почивка - 2 страхотни плажа, един от които Бусулас - иконично за Сани ризорт място, любимо на много редовни посетители на комплекса. Бусулас е магичен - спокойна и плитка кристалночиста вода, удобни шезлонги, а над него се откроява в бяло и черешката на тортата - барът, в който се организират перфектните white партита! На разположение на гостите на хотела е и спа центърът, няколко ресторанта и бара, вътрешен и външен басейн и множество други удобства.

Porto Sani - С уникално разположение около марината, този комплекс предлага по-уединено спрямо хотела настаняване, но все пак в непосредствена близост до най-оживената част от Сани - неговата марина.

Sani Dunes - най-новата част от Sani Resort. Комплексът е изключително модерен, подходящ за възрастни и предлага изключително луксозна обстановка и насаняване, както и перфектен голям пясъчен плаж. Хотелът е разположен на пешеходно разстояние от Сани Марина, което го превръща в перфектната комбинация от спокойствие и динамичен живот. В Sani Dunes е възможно настаняване само на гости над 12-годишна възраст.

Sani Asterias - най-високият клас място за настаняване в Sani Resort. Предлага уединен тип настаняване, като до този хотел имат достъп само гостите му, без да се допускат посетители от другите хотели в комплекса. Възможно е настаняване на самия бряг на морето, в луксозни и просторни суити и апартаменти - истинска почивка с неповторимо обслужване.

Sani Club - най-отделеният от всички хотели в Сани ризорт, предпочитан от семейства с малки деца и хора, които не желаят да бъдат част от по-натоварената обстановка в другата час на комплекса. Настаняването се извършва в помещения тип бунгала, а обстановката е спокойна и предразполагаща към пълен релакс.

Едно от най-уникалните неща в Сани е Sani Marina - разположена сред пешеходна зона с множество ресторанти, барове и магазини, осигуряваща пристан на малки и големи лодки и яхти. Това е мястото в Сани ризорт, на което кипи живот - тук можете да похапнете вкусни палачинки или сладолед в сладкарницата, да пиете по питие в някой от баровете или просто да се разходите покрай прекрасното пристанище. Мястото е изключително предпочитано от собственици на яхти и е техният избор за обслужване и пристан на лодката им.

Всяка година Sani Resort разполага с Early Booking кампания, която стартира още през есента. Можете да резервирате в комплекса на цени с намаления до -35%! Можете да разгледате актуалните цени за Sani Resort тук: https://bit.ly/3dAqWDp

Комплекс Сани наистина е голям - можете да се разхождате с часове сред градините на комплекса, да се насладите на планински поход, да се възползвате от някои от игрищата за тенис, футбол или да посетите някой от плажовете на комплекса. Сани наистина разполага с всичко, за което можете да се сетите! Спа център сравним с най-първокласните уелнес локации по света, множество активности като каране на колело, хайкинг, парк за катерене за деца, разходка с яхта, private dining, всички водни спортове, шнорхелинг, школа за гмуркане, дори разглеждане на фермата за пчели на комплекса! Възможностите наистина са необятни и ще искате да се завръщате отново и отново, за да опитате от всичко...

Тагове

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.