Гърция - Любов завинаги!

гърция 24 юни 2021

Лято без ваканция в Гърция е огромен пропуск, с две думи не е истинско лято! Това споделя един от най-големите туроператори в България, който реализира почивки в Гърция на над 20000 туристи - Планет Травъл Център.

Туроператорът предлага над 17600 хотела в Гърция, всеки един от тях може да бъде резервиран онлайн с изключително удобна и ефективна платформа - www.planet.bg

Голяма част от туристите ни посещават Гърция по няколко пъти в годината било за кратък уикенд в Солун, Кавала, Александруполис или дори Атина и Атинско крайбрежие, както и за седмична или дори няколкоседмична семейна ваканция. А семейните ваканции могат да бъдат различни при всяко посещение, тъй като разнообразието е огромно, обясни собственикът на туроператора Дарина Стефанова.

Безспорно е удобство да можете да резервирате мечтаната ваканция от дома си, без да е нужно да посещавате офис на туроператора. Можете да изберете само хотел или пакетна услуга – самолетен билет, хотел и медицинска застраховка с покритие за Ковид-19. Туроператорът предлага и застраховка отмяна на пътуване, която препоръчва на своите клиенти, за да избегнат риска при евентуални непредвидени обстоятелства да се наложи да анулират своето пътуване без риск.

Бъдете предвидливи, следете цените! Не се доверявайте на която и да е платформа в интернет, сверете цените и знайте, че винаги е по-добре да има на кого да се обадите за промяна на резервация, смяна на хотел, наложителна промяна на дати или обстоятелства, вместо да губите дни и седмици, за да се свържете с чужди платформи, било то и популярни. Има кой да свърши всичко това вместо вас, ако се доверите на Планет – агенция с над 25 години опит в туризма, категорична е Стефанова.

Cavo Tagoo, о-в Миконос

Гърция е една уникално разнообразна дестинация, толкова близо до нас и в същото време съвсем различна. С лек италиански привкус на Запад – Йонийски острови – Корфу, Лефкада, Кефалония, Закинтос, Итака. Още по-различна и красива в синьо-бялата си феерия на Изток са Цикладските острови – Санторини, Миконос, Парос, Наксос, Делос, където през летните месеци са концентрирани едни от най-известните барове и ресторанти, с право обявени за най-добрите парти дестинации на Европа. Съвсем различна е страната на юг с изумително красивите крайбрежия на Пелопонес и „другата Гърция“ в лицето на о-в Крит.

о-в Кефалония

Най-достъпни като време и цени разбира се до нашите земи си остават курортите на Северна Гърция, в които, буквално за 4-5 часа с кола, се озоваваме на лазурно синьото море – Халкидики, Тасос, Кавала, Александруполис, а защо не малко по-надалеч, но за сметка на това по магистралата на запад от Солун до Парга, уникално бижу с невероятни заливи, превърнали се в декор на едни от най-известните холивудски продукции.

Планет Травел Център е избран за представител на българския пазар от редица собственици и мениджъри на хотели и хотелски вериги в Гърция като има за някои от тях ексклузивни права за продажба на пазар България, а за други възможно най-преференциалните цени.

О-в Парос

Възползвайте се, сравнете цените и ще останете очаровани от изгодните цени, от бързото и адекватно обслужване, от най-съвременната онлайн резервационна система и не на последно място от професионализма на екипа на Планет, който познава всички кътчета на Гърция по-добре от всеки друг. Няма как да сгрешите с такъв партньор.

Гърция – лято 2021 – с автомобил, със самолет и удобни полети всяка седмица до Атина, островите Крит, Корфу, Миконос, Санторини, Родос, с кола и ферибот до Лимнос, Корфу, Скиатос, Скопелос, Егина, Идра, Спетсес, Закинтос, Кефалония, Лефкада, Итака, Тасос и други – Гърция е все по-близо, по-достъпна и безопасна дестинация с Планет Травъл Център. Уверете се сами на www.planet.bg

Sani Resort, Халкидики

Тагове

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.